Blog

07/06/2020 By

Download Aplikasi Mobile sekarang! Klik pada ikon dibawah mengikut sistem telefon anda. Pastikan anda mendapatkan 3 maklumat ini dari pengurusan anda atau “Person In Charge” yang bertugas; – Nama Organisasi (Tenant Name) – Login ID : (Email yang anda daftarkan dengan pengurusan)– Password : (No telefon yang anda daftar dengan pengurusan. Sila tukar segera bila … Continue reading

Read More 0 Comment
02/01/2019 By

DASAR PRIVASI DAN PERLINDUNGAN DATA PERIBADI Yuran.my menitikberatkan perlindungan data peribadi pengguna. Dasar privasi ini disediakan untuk mejelaskan cara kami mengumpul, memproses, mengurus dan melindungi data peribadi anda selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi (PDPA) 2010. Data peribadi tersebut termasuk, tetapi tidak terhad pada maklumat berkenaan dengan nama; umur; nombor kad pengenalan; alamat; e-mel; jantina; … Continue reading

Read More 0 Comment
01/09/2018 By

Tim yuran.my telah berjaya membuat penyelenggaraan dan peningkatan sistem cloud yuran.my kepada versi terkini iaitu versi 1.0.1 pada hari raya Korban yang baru ini. Antara perubahan besar yang telah dilakukan ialah Meningkatkan Kapasiti Server Cloud kami dengan tambahan Storage dan Sistem Operasi versi terkini Meningkatkan keselamatan sistem dengan menggunakan Secure Socket Layer (SSL). Hasil dari … Continue reading

Read More 0 Comment
25/12/2017 By

Selamat Datang ke yuran.my. Yuran.my ialah suatu sistem online untuk perniagaan mengumpul maklumat-maklumat seperti program latihan, maklumat pengajar, maklumat pelajar dan maklumat kutipan yuran Ia boleh diakses dimana sahaja dan pada bila-bila masa menggunakan pelbagai peralatan seperti komputer desktop, notebook, tablet dan smartphone

Read More 0 Comment